Håndarbeid og fotball-VM

Arbeidet med gjenbrukskurven fortsetter! Den største jobben er oppklipping av posene... Men her er jeg i gang med den 4. posen:

    

Hanker og sveisede ender klippes av, og deretter klippes flaket opp i en lang remse.

Ellers er det greitt å kunne ta en pause fra heklinga med litt strikking (av kjøkkenklut, forresten) og fotball-VM (i bakgrunnen: 8.delsfinalen mellom Uruguay og Colombia ;))!

Hvilke prosjekter holder dere på med når dere ser på fotball fra Brasil? :-)

#gjenbruk #plastpose #kurv #hekling #kjøkkenklut #strikking

2 kommentarer

Cecilie

29.06.2014 kl.19:20

Så gøy med gjenbruk av gamle plastposer. God idé! Blir spennende å se hvordan det blir :)

maridamen

29.06.2014 kl.20:29

Cecilie: Hei! Ja, jeg tenkte det var verdt å prøve :-) Nysgjerrig som jeg er, så har jeg vært inne og lest litt på din blogg, og jeg likte idéen med Zalosprayen, så det må jeg prøve ut ;-)

Skriv en ny kommentar

maridamen

maridamen

27, Ringsaker

Jobber som bibliotekar. Har samboer (ingen kjæledyr), liker å strikke, hekle og tutle med småting. Siden jeg er bibliotekar er det lovpålagt at jeg må være glad i bøker, og jeg er da spesielt "fond of" fantasy. Ellers er jeg en tv-slave, og kan se på alt fra Masterchef Canada til Hele Sverige baker til Sherlock Holmes og dokumentarer med Sir David Attenborough. Men jeg liker også å trene (i allefall når dørstokkmila er passert), så er det sagt, slik at jeg ikke blir oppfatta som en lathans... Noe jeg muligens er. Er også glad i å lage mat, da arbeidsfordelinga er slik at jeg lager mat, samboeren rydder opp ;)

Kategorier

Arkiv

hits