Genser til besvær

Til å nettopp ha startet å skrive blogg har jeg ikke vært særlig flink til å legge ut poster. Men, til mitt forsvar er det fotball-VM, jeg har snart ferie og jeg har vært på countryfestival i helga! Det var moro! Det ble med andre ord lite strikking :-) (Selv om togturen "heim" resulterte i en ny kjøkkenklut til mor)

Men dette innlegget skal ikke handle om VM (jo, kanskje litt) eller countryfestivaler. Da Argentina og Nederland knivet om hvem som skulle møte Tyskland i finalen en sen onsdagskveld, ble jeg endelig ferdig med en genser. Dette er den andre genseren jeg har strikket, og den skulle kjæresten skulle få...

Det var i fjor vår at jeg fikk ideen om å strikke en genser til min kjære. Derfor ruslet vi innom garnbutikken hvor oppskriftshefte, pinner og garn havnet i posen. Ved godt mot begynte strikkinga på mitt største prosjekt til nå. Dagene og ukene gikk og plutselig var det vår igjen. En liten uke før kjærestens bursdag var produktet "prøveklart".Kjæresten tok genseren på, med strikkepinner og det hele, jeg holdt pusten, og... Genseren var for trang! Etter å ha tatt opp igjen 10 cm med stygg raglanfelling og andre strikkebommertkorrigeringer, var det altså mønsteret over brystet som skulle bli fella jeg gikk i... Jeg er alt for flink til å stramme mønstermasker, har jeg funnet ut. Mønsteret har jeg ikke orket å rekke opp igjen, så genseren får være som den er. Her er det ferdige resultatet:

 

Midt under andre ekstraomgang i semifinalen stiller en trøtt fotballseer opp på bilde. Da fortjener han vel en genser som passer? ;-)

Jaja, genseren ble jo fin, om enn litt trang over brystet. Muligens ender den opp i mitt eget klesskap. Neste gang skal ikke dette være noe problem, for da har jeg jo lært. Har også fått noen gode tips for neste prosjekt med mønsterstrikk.

Har dere laget noe som var ment til andre, men som endte opp i eget klesskap eller skuff? :-)


 

#sandnesgarn #strikking #genser #kjæresten

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maridamen

maridamen

27, Ringsaker

Jobber som bibliotekar. Har samboer (ingen kjæledyr), liker å strikke, hekle og tutle med småting. Siden jeg er bibliotekar er det lovpålagt at jeg må være glad i bøker, og jeg er da spesielt "fond of" fantasy. Ellers er jeg en tv-slave, og kan se på alt fra Masterchef Canada til Hele Sverige baker til Sherlock Holmes og dokumentarer med Sir David Attenborough. Men jeg liker også å trene (i allefall når dørstokkmila er passert), så er det sagt, slik at jeg ikke blir oppfatta som en lathans... Noe jeg muligens er. Er også glad i å lage mat, da arbeidsfordelinga er slik at jeg lager mat, samboeren rydder opp ;)

Kategorier

Arkiv

hits